Prosty w przygotowaniu, ale wykwintny w smaku mus z wątróbki z dorsza serwowany na chlebku żytnim.
Składniki
1 puszka Wątróbki z dorsza King Oscar
1 szalotka
chleb żytni
szczypiorek
sól
pieprz
Udostępnij ten przepis
Spróbuj tych przepisów
Niestety nie znaleźliśmy żadnych przepisów na tę kategorię.
Polityka prywatności
Ta strona korzysta z plików cookies, abyśmy mogli zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o plikach cookies są przechowywane w Twojej przeglądarce i umożliwiają rozpoznawanie Ciebie po powrocie na naszą witrynę oraz pomagają naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne pliki cookies.
Niezbędne pliki cookies powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać Twoje preferencje dotyczące ustawień plików cookies.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Wydajnościowe i śledzące pliki cookies
Ta strona korzysta z Google Analytics do zbierania anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających witrynę oraz najpopularniejsze strony. Włączenie tego pliku cookies pomaga nam ulepszać naszą stronę internetową.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!