PASTA Z KAWIORU I DELIKATNEJ WĄTRÓBKI DORSZA Z ŻURAWINĄ
opis
Niezwykle delikatna pasta z kawioru i delikatnej wątróbki z dorsza z dodatkiem żurawiny. Koniecznie sprawdź jak smakuje to połączenie. Idealnie sprawdzi się jako elegancka przystawka lub wyrafinowany dodatek do kanapek.
Wielkość opakowania i sposób pakowania
Dostępne w opakowaniu 100 g
Składniki
Składniki: kawior z DORSZA (34 %), wątróbka z DORSZA (patrz kodowanie: W – dzikiego, F – hodowlanego) (24 %), woda, olej rzepakowy, suszona żurawina (5 %), koncentrat pomidorowy, cukier, sól, białko SOJOWE, substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), skrobia kukurydziana.
ALERGENY
Ryby i produkty pochodne, białko sojowe.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
| Energia |
1282 kJ/ 309 kcal |
| Tłuszcz |
25 g |
| – w tym kwasy nasycone |
3,3 g |
| Węglowodany |
8,0 g |
| – w tym cukry |
8,0 g |
| Białko |
10 g |
| Sól |
2,0 g |
Kwasy tłuszczowe Omega 3: 4,8 g w 100 g produktu.
PRZECHOWYWANIE I TRWAŁOŚĆ
Przechowywać w temperaturze od + 20C do + 80C.