PASTA Z KAWIORU I DELIKATNEJ WĄTRÓBKI DORSZA Z ŻURAWINĄ

opis

Niezwykle delikatna pasta z kawioru i delikatnej wątróbki z dorsza z dodatkiem żurawiny. Koniecznie sprawdź jak smakuje to połączenie. Idealnie sprawdzi się jako elegancka przystawka lub wyrafinowany dodatek do kanapek.

Wielkość opakowania i sposób pakowania

Dostępne w opakowaniu 100 g

Składniki

Składniki: kawior z DORSZA (34 %), wątróbka z DORSZA (patrz kodowanie: W – dzikiego, F – hodowlanego) (24 %), woda, olej rzepakowy, suszona żurawina (5 %), koncentrat pomidorowy, cukier, sól, białko SOJOWE, substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), skrobia kukurydziana.

ALERGENY

Ryby i produkty pochodne, białko sojowe.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Energia

1282 kJ/ 309 kcal

Tłuszcz

25 g

– w tym kwasy nasycone

3,3 g

Węglowodany

8,0 g

– w tym cukry

8,0 g

Białko

10 g

Sól

2,0 g

 

Kwasy tłuszczowe Omega 3: 4,8 g w 100 g produktu.

PRZECHOWYWANIE I TRWAŁOŚĆ

Przechowywać w temperaturze od + 20C do + 80C.