PASTA Z KAWIORU I DELIKATNEJ WĄTRÓBKI DORSZA Z CHILI
opis
Pasta z kawioru i delikatnej wątróbki z dorsza z chili to idealny wybór dla Ciebie jeśli potrzebujesz nieco pikantności. To połączenie idealnie sprawdzi się się jako elegancka przystawka lub wyrafinowany dodatek do kanapek.
Wielkość opakowania i sposób pakowania
Dostępne w opakowaniu 100 g
Składniki
Składniki: kawior z DORSZA (35 %), wątróbka z DORSZA (patrz kodowanie: W – dzikiego, F – hodowlanego) (24,5 %), woda, olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, płatki chili (1,1 %), sól, cukier, białko SOJOWE, substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), skrobia kukurydziana, pieprz cayenne (0,1 %), naturalny aromat papryki.
ALERGENY
Ryby i produkty pochodne, białko sojowe
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
| Energia |
1298 kJ/ 314 kcal |
| Tłuszcz |
29 g |
| – w tym kwasy nasycone |
3,5 g |
| Węglowodany |
2,0 g |
| – w tym cukry |
1,4 g |
| Białko |
11 g |
| Sól |
2,0 g |
Kwasy tłuszczowe Omega 3: 4,6 g w 100 g produktu.
PRZECHOWYWANIE I TRWAŁOŚĆ
Przechowywać w temperaturze od + 20C do + 80C.