PASTA Z KAWIORU I DELIKATNEJ WĄTRÓBKI DORSZA
opis
Niezwykle delikatna pasta z kawioru i delikatnej wątróbki z dorsza to wyjątkowe połączenie najwyższej jakości kawioru z dorsza i subtelnej w smaku wątróbki dorszowej. Idealnie sprawdzi się jako elegancka przystawka lub wyrafinowany dodatek do kanapek.
Wielkość opakowania i sposób pakowania
Dostępne w opakowaniu 100 g
Składniki
Składniki: kawior z DORSZA (37 %), wątróbka z DORSZA (patrz kodowanie: W – dzikiego, F – hodowlanego) (26 %), woda, olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, sól, cukier, białko SOJOWE, substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), skrobia kukurydziana, aromaty dymu wędzarniczego.
ALERGENY
Ryby i produkty pochodne, białko sojowe.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
| Energia | 1356 kJ/ 328 kcal |
| Tłuszcz | 31 g |
| – w tym kwasy nasycone | 4,5 g |
| Węglowodany | 0,8 g |
| – w tym cukry | 0,2 g |
| Białko | 11 g |
| Sól | 2,0 g |
Kwasy tłuszczowe Omega 3: 5,6 g w 100 g produktu.
PRZECHOWYWANIE I TRWAŁOŚĆ
Przechowywać w temperaturze od + 20C do + 80C.