PASTA Z KAWIORU I DELIKATNEJ WĄTRÓBKI DORSZA

opis

Niezwykle delikatna pasta z kawioru i delikatnej wątróbki z dorsza to wyjątkowe połączenie najwyższej jakości kawioru z dorsza i subtelnej w smaku wątróbki dorszowej. Idealnie sprawdzi się jako elegancka przystawka lub wyrafinowany dodatek do kanapek.

 

Wielkość opakowania i sposób pakowania

Dostępne w opakowaniu 100 g

Składniki

Składniki: kawior z DORSZA (37 %), wątróbka z DORSZA (patrz kodowanie: W – dzikiego, F – hodowlanego) (26 %), woda, olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, sól, cukier, białko SOJOWE, substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), skrobia kukurydziana, aromaty dymu wędzarniczego.

 

ALERGENY

Ryby i produkty pochodne, białko sojowe.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Energia 1356 kJ/ 328 kcal
Tłuszcz 31 g
– w tym kwasy nasycone 4,5 g
Węglowodany 0,8 g
– w tym cukry 0,2 g
Białko 11 g
Sól 2,0 g

 

Kwasy tłuszczowe Omega 3: 5,6 g w 100 g produktu.

PRZECHOWYWANIE I TRWAŁOŚĆ

Przechowywać w temperaturze od + 20C do + 80C.