Elektryk

O nas

Thai Union Poland sp. z o.o. jest dumnym producentem wysokiej jakości konserw rybnych marki King Oscar jak również John West czy Chicken of the Sea. W Polsce posiadamy nowoczesny zakład produkcji znajdujący się w Gniewinie. Jest to jeden z największych zakładów w Europie o możliwościach produkcyjnych 150 milionów puszek rocznie. Nasze zaplecze biznesowe mieści się w Gdyni. Na naszym pokładzie płynie ponad 500 zaangażowanych i uzdolnionych osób.

TWOJE ZADANIA:

  • Wsparcie Działu Produkcji w bieżącej realizacji zadań.
  • Ocena stanu technicznego maszyn / urządzeń / narzędzi / instalacji, podejmowanie decyzji o dopuszczeniu lub wstrzymaniu ich pracy oraz formie ich napraw,
  • Instalacja i konserwacja maszyn / urządzeń / narzędzi według instrukcji,
  • Prowadzenie niezbędnej dokumentacji (preventive – oprogramowanie służące do eliminowania awarii maszyn i urządzeń, dziennik utrzymania ruchu).
  • Obsługa niezbędnego wyposażenia i urządzeń pomiarowych,
  • Instalacja systemu informatycznego, sterującego pracą maszyny / urządzenia,
  • Wsparcie w wykonywaniu prac wdrożeniowych i przygotowaniu dokumentacji technicznej.

NASZE OCZEKIWANIA:

  • Wykształcenia zawodowego – technicznego,
  • Doświadczenia min. 6 miesięcy na podobnym stanowisku,
  • Umiejętności obsługi maszyn i urządzeń,
  • Wiedzy z zakresu ISO, HACCP, metrologii,
  • Znajomości procesu produkcyjnego, mechaniki, hydrauliki, pneumatyki, utrzymania ruchu w środowisku produkcyjnym.
Mile widziane uprawnienia SEP.

CO OFERUJEMY:

  • zatrudnienie w międzynarodowej firmie produkcyjnej z wieloletnią tradycją i silną pozycją rynkową w branży spożywczej,
  • stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • pakiet socjalny (w tym karta Multisport, pakiet medyczny, ubezpieczenie grupowe, karty przedpłacone),
  • kluczową rolę w organizacji i możliwość realnego wpływu na codzienne działania,
  • możliwość pozyskiwania doświadczeń od zespołu pracującego na co dzień w Polsce i za granicą,
  • dofinansowanie szkoleń.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres: [email protected]