Middelhavssalat med Tunfisk

15 min
Zagłosuj
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

En erkefransk salat som passer perfekt på sensommeren når du får ferske, knasende bønner og deilige tomater.

Przygotowanie

Dampkok bønnene i 2-3 minutter. Skyll bønnene i rennende iskaldt vann til de er avkjølt, eller legg dem i isbad. Dette er for å stoppe kokeprosessen så du får sprø, deilige bønner.

Kok eggene i 6-8 minutter så plommen er fast men smilende. Skyll eggene i kaldt vann til de er avkjølt og skrell dem. Del eggene i båter.

Skyll, tørk og del salaten og dander den på et fat sammen med bønner, sherrytomat løk, oliven og kapers.

Tilslutt legger du eggebåtene på toppen og serverer.

Podobne przepisy

Zupa cytrynowa z tuńczykiem jest idealnym daniem, aby w szybki sposób zasmakować nieco egzotyki w swoim domu.
En god thaisalat slår aldri feil. Tunfisk, mango og avokado smaker utrolig godt sammen. Bare prøv!

Zainspiruj się!

Ansjossmørbrød

Zagłosuj
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Wskazówki i porady

Jakie danie można stworzyć przy użyciu konserw rybnych King Oscar? Oto kilka polecanych przez nas przepisów, dla tych z Was, którzy szukają inspiracji na zdrowe i smaczne posiłki. Może masz jakiś wypróbowany przepis? Prześlij go do nas!