Crostini med egg og ansjos

15 min
Zagłosuj
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Crostini med egg og ansjos – en god start på morgenen.

Przygotowanie

Pensle baguettskivene med litt olje og stek de sprø i ovnen eller i stekepannen.

Gni baguettskivene med snittflaten av hvitløksfeddet.

Skjær eggene på langs i to og legg på baguettskivene.

Legg en eller to ansjosfileter over egget og server, gjerne mens egget fortsatt er lunt.

Podobne przepisy

Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Zainspiruj się!

Ansjossmørbrød

Zagłosuj
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Wskazówki i porady

Jakie danie można stworzyć przy użyciu konserw rybnych King Oscar? Oto kilka polecanych przez nas przepisów, dla tych z Was, którzy szukają inspiracji na zdrowe i smaczne posiłki. Może masz jakiś wypróbowany przepis? Prześlij go do nas!